Следвайте Гласове в Това е абсурдно, още повече в откриването на

...
Следвайте Гласове в Това е абсурдно, още повече в откриването на
Коментари Харесай

Костадинов: Никога не съм взимал пари от Русия

Следвайте " Гласове " в 
" Това е неуместно, още повече в откриването на българския парламент ", това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов пред " ЕвроДикоФ " на " Евроком " относното желанието за чуване на Володимир Зеленски в българския парламент. По думите му не постоянно би трябвало да взимаме образеца на чужденците, поради това, че Зеленски бе изслушан в не един и два Народното събрание от началото на войната.

Обмисляме да поканим Митрофанова, съобщи той за правото на партията да предложения персонално 5 души по собствен избор.
" Свободата няма цена, господин Диков ", отговори водачът на " Възраждане " на въпрос от Сашо Диков каква е цената му. Абсолютно нищо от това не е правилно ", съобщи той за това дали са му предложили 10 млн. евро да " продаде " част от депутатите си в интерес на ГЕРБ.
" Никой не би си разрешил да пристигна при мен с нещо сходно, като предложение, тъй като незабавно ще оповестя това нещо ", безапелационен бе водачът на " Възраждане ".

Той бе безапелационен, че партията няма да взе участие в договаряния за държавно управление на малцинството. Или ще се направи държавно управление под шапката на експертен кабинет.
" Тази война е нещо неприятно. Няма добра война. Там е революция. Украинци избиват украинци, руснаци избиват руснаци и българи избиват българи ", разяснява той спора сред Москва и Киев.
" Това е част от процедурата по основаване на фондация, с цел да не може да се употребява това име. Целите са две - да се оказва помощ на даровити деца в областта на литература и изкуството, а второто е за генерална цел да ограмотим по този начин наречения психодесен-жълтопаветен бранш, който господства българското медиино пространство, с цел да може да се ограмоти. Това са хора, които мъчно четат и вникват в непозната литература ", съобщи той за решението на " Възраждане " да записва комерсиалната марка " Костя Копейкин ".
" Никога не съм взимал пари от Русия или откъдето и да е. Тези хора, освен би трябвало да се откажат от политиката, а да изгният в пандиза ", съобщи той за това дали е получавал финансиране от Москва.
 

Източник: fakti.bg
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР